Άγιος Νικόλαος 01-01-2014

Λίγα λόγια για την εταιρεία.

 Η ΧΡΥΣΟΣ GRUPPO CUCINE είναι μια εμπορική-βιοτεχνική  εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό οικιστικών συγκροτημάτων και ιδιωτικών κατοικιών με έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, ξύλινα πατώματα και μεσόπορτες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε  από τους  Χρυσό Σταύρο και Δέλλιου Καλλιόπη  ως επέκταση των δραστηριοτήτων τους (κατασκευή και εφαρμογή επίπλων κουζίνας και ντουλάπας). Στην δεκαπενταετή  παρουσία τους στο χώρο κατάφεραν να καταξιωθούν στην τοπική αγορά και να εδραιωθούν με το οικονομικό και ποιοτικό έπιπλο κουζίνας που προσέφερε.

Η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας περιλαμβάνει την τοποθέτηση κουζίνας, ντουλάπας, ξύλινων πατωμάτων και τον εξοπλισμό κατοικιών με καθημερινής χρήσης αντικείμενα (πόμολα, κουρτινόξυλα, είδη σπιτιού κλπ). Σε συνεργασία με εισαγωγικές εταιρείες εμπορευόμαστε  πόρτες εσωτερικού χώρου καθώς και ασφαλείας σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και με όπλο την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια  τις καλές τιμές, και το after sales service, η εταιρεία ΄΄ΧΡΥΣΟΣ΄΄ κατάφερε συνεργασίες με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και την καθιέρωσή της στην αγορά του τόπου μας. Η δυναμικότητα της εταιρείας μάς επιτρέπει τον εξοπλισμό μεγάλων οικιστικών συγκροτημάτων καθώς και ξενοδοχειακών μονάδων.
Η διαρκείς ανάγκη για καινοτόμα προϊόντα και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών  μας οδήγησε σε νεες συνεργασιες με Ιταλικόυς οίκους ,  με πρωτοποριακά υλικά κουζίνας ,  έξυπνους μηχανισμούς ,ιδιαίτερα σχεδία και  νέα χρώματα  ευελπιστόντας  να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά  στο να προσφέρουμε το τέλειο αισθητικό αλλά και πρακτικό  αποτέλεσμα στον ιδιαίτερο χώρο της κουζίνας.
Στον ανανεωμένο εκθεσιακό μας χώρο θα δείτε μερικά από τα νέα μοντέλα των εταιρειών , καθώς και μια ευρεία γκάμα από τα προϊόντα των νέων μας συνεργατών

Με εκτίμηση για την
ΧΡΥΣΟΣ
Χρυσός Σταύρος
Εμπορικός Διευθυντής